Rodenbach houdt van de kust

De nieuwe uitstraling brengt meer eenheid maar tegelijk ook meer duidelijkheid over waar welke Rodenbach voor staat. Van oudsher is de verfrissende Rodenbach hét geliefde bier aan de Belgische kust en dat wil Rodenbach nu nog meer kracht bijzetten!

​Rodenbach houdt van de kust en de kust houdt van Rodenbach! Sinds 1821 verrast Rodenbach iedereen die van bier houdt, met de slogan ‘Rodenbach, Cheers to the unexpected’ laat de brouwerij de bierliefhebber de Rodenbach-bieren op een verrassende manier ontdekken.

De ‘Rodenbach Unexpected Beach Bar’

Van 2 augustus tot 6 augustus (tussen 11 en 19u) pakt Rodenbach uit met de ‘Rodenbach Unexpected Beach Bar’. Nabij de O’Neal beach club in Blankenberge worden strandgangers uitgenodigd voor een ‘Rodenbach vrije val’.

Vanuit een 16 meter hoge installatie kan men een sprong maken naar de ‘Rodenbach Unexpected Beach Bar’ waar uiteraard een frisse rodenbach staat te wachten. Deze attractie is gratis en voorbehouden voor badgasten vanaf 16 jaar. Op ‘Oostende Koerse’ brengt Rodenbach elke maandag dan weer verfrissing bij de spannende paardenrennen en het geweldige muzikaal programma.

Unexpected in het straatbeeld

Hét geliefkoosde kustbier zal tijdens het zomerseizoen in het straatbeeld niet onopgemerkt voorbij gaan. De Rodenbach Kusttram zal de hele kustlijn van verfrissende ritten voorzien, naast de uitstraling op de tram zelf zullen reizigers getrakteerd worden op een lekker gekoelde Rodenbach.