Evenementen

Tournée Locale - route

Kijk je ook al uit naar zonnige dagen, geurende hopvelden, een streekbiertje drinken op een terrasje, een leuke fietstocht,...? Dan is Tournée Locale echt iets voor jou!

Maand van de hopscheuten

Ben je verlekkerd op de lokale producten van de Westhoek?

Wil je jouw gasten thuis verrassen met een menu op restaurantniveau?

Neem dan deel aan een van de culinaire ateliers in Poperinge. Op 3, 10, 17 en 24 maart 2018 neemt gids Stefaan je mee doorheen de smaken van de Westhoek: van boerderij tot restaurant, met in de hoofdrol de Poperingse hopscheuten en streekbieren.

 

 

Lekker Westhoeks

Het lekkerste van de Westhoek verzameld op de Grote Markt van Poperinge.

Poperinge Bierfestival

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018 organiseert Bierclub Poperinge i.s.m. Stad en Toerisme Poperinge het 22ste Poperinge Bierfestival.

Bier- & Hoppefeesten 2020

Het weekend van 18, 19 en 20 september belooft opnieuw een topper te worden! Een feesttent met sfeervolle optredens, de bruisende Hopkoninginverkiezing, de muzikale taptoe, de wervelende Hoppestoet, de lekkerste streek- en biermarkt van de regio, demonstraties handplukken, een swingend aperitiefconcert, een muzikale walking dinner … Kortweg genieten in de Hoofdstad van het Goede Leven! Wil jij dit driejaarlijkse feest met volle teugen beleven? Zak dan zeker af naar de hoppestad.