27 JAAR POPERINGE BIERFESTIVAL

Internationaal

Het festival wordt reeds jaren geroemd als "Het gezelligste bierfestival van 't land" in binnen- en buitenland, en had de vorige jaren meer dan 1.800 bezoekers. Met ruime persaandacht in België, Engeland en Frankrijk mogen we zonder twijfel spreken van een bierfestival met internationale uitstraling.

25 brouwers - 125 bieren

Het wordt een unieke tweedaagse waar een selectie schitterende bieren door een 25-tal brouwers zelf gepresenteerd en geschonken zullen worden. Ze geven de bezoeker uiteraard met plezier een woordje uitleg bij hun traditionele bieren én hun primeurs.

Inderdaad, Poperinge Bierfestival kan steeds uitpakken met een paar nieuwe bieren en primeurs die de brouwers met de gepaste trots aan het publiek presenteren: een absolute must voor de echte bierliefhebber!

Locatie

Het Poperinge Bierfestival gaat door in de ruime Maeke Blydezaal in het centrum van Poperinge. Er wordt een gezellig bierdorp gebouwd inclusief houten vloer, ruim degustatieterras en een luifel met sfeervolle verlichting.

Een grote bar voor frisdranken en catering en een aparte vestiaire moeten het bezoek aan het festival tenslotte zo aangenaam mogelijk maken.

Meer info: Poperinge Bierfestival