Hof ten Dormaal

Hof ten Dormaal

Om hun boerderij meer draagkracht te geven en rendabel te maken zijn ze begonnen met het brouwen van bier. Ze produceren al hun eigen ingrediënten, hierdoor kunnen ze de beste producten selecteren die ze gebruiken in hun bieren. Begin 2009 zijn ze van start gegaan. Ze zijn stees op zoek naar vernieuwing en willen steeds nieuwe ingrediënten en technieken in hun bieren verwerken. Het Oak Aged project dat in 2012 werd opgestart is hier een voorbeeld van, alsook de verzuringstechnieken die ze toepassen bij verschillende bieren.
 

Dormaal Blond

Blond bier van hoge gisting gebrouwen op hun  hoeve met respect voor de oude hoevetradities en uit een zorgvuldige selectie van hun  beste gerst en hop. 8 % - 33/75 cl.

Dormaal Amber

Amberkleurig bier van hoge gisting gebrouwen op de hoeve met respect voor de oude hoevetradities en uit een zorgvuldige selectie van  hun  beste gerst en hop.7,5 % - 33/75 cl.

Dormaal Donker

Donker bier van hoge gisting gebrouwen op onze hoeve met respect voor  de oude hoevetradities en uit een zorgvuldige selectie van  hun beste gerst en hop. 7,5 % -33 cl.

Dormaal Wit Goud

Het witloof, Wit Goud genoemd bracht welstand in de streek.  Een deel van de hop wordt tijdens het brouwproces vervangen door witloofwortels. 8 % - 33/75 cl.