Brasserie Libertas Gentis

Brasserie Libertas Gentis

BLG is het verhaal van twee gastronomen die op een dag op zoek gaan naar originele recepten om een ​​bier naar hun smaak te bieden, op basis van Belgische kwaliteitsproducten. Het resultaat van hun zoektocht, de BLG, wordt door hun zorg gebrouwen in de faciliteiten van de brouwerij "The Flowers of Malt" in Amay. Brasserie Libertas Gentis is trots op zijn Luikse roots en zijn opstandige geest en ontleent zijn naam aan de fundamentele vrijheden die de stad Luik in de middeleeuwen heeft gekregen.

La 'BLG" Golden Pale Ale

BLG Golden Pale Ale is een Belgisch ambachtelijk bier, hergist op fles. Het wordt gebrouwen zonder toegevoegde suiker, uit een selectie van 3 moutsoorten waardoor het zijn gouden kleur krijgt en hop van 100% Belgische oorsprong.

Deze fijn geselecteerde ingrediënten, evenals het recept als geheel, geven het zijn smaakkwaliteiten gekenmerkt door een perfecte balans onderbroken door aromatische, moutige tonen, een zoete en langdurige bitterheid voorafgegaan door een aangename en hydraterende frisheid.

Dit bier van karakter zal het beste zijn tussen vrienden in een vriendelijke sfeer!