Pure Range Beers

Pure Range Beers

In 2019 werd Pure Range Beers in Antwerpen gestart. Steeds op zoek naar een ‘full-range’ van smaken. Intussen is er een kleine selectie bieren van hoge gisting beschikbaar.

‘Beer ranger’ Eric startte ooit als hobbybrouwer…hij vertrekt bij het ontwikkelen van zijn bieren steeds vanuit 100% bio-grondstoffen. Het brouwen zelf gebeurt in de ketels van kleine brouwerijen in de regio, zonder pasteurisatie of filtering.

De granen en hoppen komen van zo dicht mogelijk bij huis. Zo wordt er voor de hoppen niet gekozen voor de exotische variëteiten van Nieuw-Zeeland of USA  maar voor die van de Belgische hopvelden (en onze buurlanden).

Elk bier krijgt de nodige tijd om te rijpen met hergisting op de fles. Te degusteren in enkele cafés en restaurants in Borgerhout en ook (steeds meer) daarbuiten.

Donkere Dauw

3 granen stout (8% vol) - gebrouwen met gerst-, spelt- en roggemouten; met caramel en lichtzoete geur, in de smaak chocolade- en koffietoetsen

Blonde Bries

Zachte tripel met spelt (8% vol) -een fris, fruitig bier met een bloemig aroma, kruidige toets en lichtzure hint in afdronk.