Microbrouwerij Stanium

Microbrouwerij Stanium

Den Beversen Tripel

Stanium Foncé

Stanium Foncé: een atypisch donker bier met 7,4° alcohol, gebrouwen met Rochefort gist. Licht gehopt, kruidig, aangevuld met fijne kruiden. Door het lage restsuikergehalte blijven de smaken lang hangen. Dit is een fijn biertje om van te genieten.

Stanium Saison

Stanium Saison: een triple, afkomstig uit Henegouwen en Frans Vlaanderen. Deze bierstijl, met stevige Belgische-, Duitse- en Sloveense hop, werd vroeger vooral gebrouwen in de grote boerderijen tijdens de kalme wintermaanden. Een saison is normaal een fris, fruitig, kruidig biertje en niet te hoog in alcohol. Deze saison bevat nauwelijks restsuiker, dit is een gezond biertje! Gebrouwen met topproducten, zonder smaakmakers!

Stanium Perfectam Matrimonii

Stanium Triple Whisky

Stanium Triple Whisky, alc. 8.1°. Hier is de rookmout in de Triple vervangen door een Whisky mout. Een bier met een verrassend smaakpalet, voor de liefhebbers van turfsmaak.

Stanium Claire

Stanium Claire een amberkleurig bier, laag in alcohol 6,7° vol, gebrouwen met 5 verschillende mouten en met haver. Afgewerkt met diverse fijne kruiden.

Stanium Triple

Stanium Triple met alcohol 8,1° met een subtiele rookmout. Dit bier zorgt voor een strakke en droge toets, waardoor een zekere frisheid ontstaat. Aangevuld met fijne hopjes, is dit ‘eentje om van te genieten’.

Judocus