Bryggja Brewery

Bryggja Brewery

Het begon als een hobby. In 2012 besloten vier brouwvrienden om met hun lekkere tripel mee te doen met de Brouwland Biercompetitie. Uit een selectie van meer dan 90 bieren werd hun Bryggja door een professionele jury verkozen tot beste hobbybier van België. Ze grepen deze kans met beide handen en kozen een naam, flesje, een passend ontwerp voor hun etiket,... Met het Brugs Bierfestival 2013 werd hun bier gelanceerd. Het jaar nadien was hun 2de bier "Amuse" op de markt.
 

Aristide

Roedolph

Mysticum Cosmic Ale

Mysticum Cosmic Tripel

Waldorph

Triple B IPA

Sarepta

Bryggja

Bryggia is een smaakvol hoppig  speciaalbier met een frisse en tegelijk erg volle smaak.  Dit bier heeft de naam Bryggja gekregen daar de naam Brugge afkomstig is van het Oud-Noorse Bruggja.  Het is een karaktervol Brugs bier met een aangename hoptoets en een voorzichtige fruitigheid.  Door het gebruik van een speciale selectie van Belgische hopsoorten krijgt het bier een rijk, kruidig aroma.  Deze tripel is niet overdreven zoet en is mooi in balans.  Kleur blond.  Alcohol 8,5 %.

Amuse

Amuse is een kruidig aperitiefbiertje. Dit lekker biertje dankt zijn kruidige smaak aan een samenstelling kruiden die ervoor bekend staan het hongergevoel op te wekken. Daarom is dit bier ook wel geschikt als aeritiefbier. Vandaar ook de naam Amuse (Amuse-bouche,...)Kleur : Blond  Alcohol : 6,5 %

Bryggja bruin

Op vraag van vele klanten is een  lekker bruin biertje aan het  gamma toegevoegd. Het werd een smaakvol donker bier van 8°.  De speciale selectie van kruiden zorgen voor een vol, evenwichtig bier met lichte kruidigheid.