Brouwerij The Musketeers

Brouwerij The Musketeers

The Musketeers is een Belgische brouwerij die speciaalbieren met een uitzonderlijk en verrassend karakter ontwikkelt. Door zich te inspireren op verschillende stijlen en smaken creëert de brouwerij evenwichtig en doordacht Belgisch kwaliteitsbier voor de nationale en internationale markt. De brouwerij staat bekend om zijn Troubadourbieren en de bieren uit de Belgian Legends Series.
 

Troubadour Blond

Troubadour Blond (6,5% Vol.) is een zeer verfrissend, aangenaam bier met een fruitig en hoppig kruidig aroma. De volmondige smaak is licht moutig en kruidig gevolgd door een milde bitterheid en zachte afdronk.

 

 

Troubadour Obscura

Al na de eerste aanzet van dit donkerrood-bruin bier (8,2% Vol.), merk je het verschil met de typisch Belgische bruine bieren. De smaak heeft een krachtig moutig karakter door de combinatie van 4 mouten waarmee dit bier wordt gebrouwen. Ontdek de verschillende toetsen van een stout: roost, chocolade, koffie, vanille,… Een echt milde stout met een aangenaam en mooi uitgebalanceerd Belgisch tintje.

Troubadour Imperial Stout

Troubadour Imperial Stout (9% Vol.) heeft een bijna zwarte kleur en een stevige, crème-kleurige schuimkraag. Het is een bier met sterk gebrande en geroosterde geuren en smaken van chocolade, toffee & koffie en een bittere afdronk. Een echte Imperial Stout, maar met een Belgische toets.

 

Troubadour Westkust

Troubadour Westkust (8,5%) is een donker, bijna zwart bier met aroma van hop, geroosterde mout, koffie en lichte toetsen van chocolade en vanille. De smaak is een balans tussen de smaak van gebrande mout en koffie gevolgd door een sterke maar aangename bitterheid die langzaam de bovenhand krijgt en zorgt voor een lange hoppige afdronk.

Troubadour Spéciale

Troubadour Spéciale (5,7% Vol.) is een amberkleurig bier met een licht kruidige, moutige eerste aanzet, een lichte body met toetsen karamel, dat doet denken aan een ‘Engelse Ale’ of 'Spéciale Belge', gevolgd door een droge, bittere afdronk.