Brouwerij Den Triest

Brouwerij Den Triest

Brouwerij  Den Triest is gevestigd in Kapelle op den Bos. De microbrouwerij werd opgestart door Marc Struyf die zijn hooischuur ombouwde tot brouwerij en buurtcafé. “Den Triest” verwijst naar het gehucht aan de oostdijk van de Willebroekse vaart op de grens van de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. In 2011 werd naast de brouwerij een eigen hopveld aangelegd met de hopvariëteit Target en verder uitgebreid in 2012.

Green Hop Cascade

Den Triest Tripel

Tripel Triest (7,5% Vol.) wordt gebrouwen met 100 % natuurlijke ingrediënten. Ongepasteuriseerd en ongefilterd natuurbier met hergisting op de fles. Bier van hoge gisting.

Den Triest Dubbel

Triest dubbel (8% Vol.) wordt gebrouwen met 100 % natuurlijke ingrediënten. Ongepasteuriseerd en ongefilterd natuurbier met hergisting op de fles. Bier van hoge gisting.

Den Triest Neus

De NEUS (7,5% Vol.) is een triplebier met eigen recept gebrouwen voor gemeente Kapelle-op-den Bos en het H-Gemeenschapscentrum de oude pastorie doo miccrobrouwerij Den Triest.

Green Hop Target

 

 

 

 

Den Triest Green Hopping

Green Hopping (6,5% Vol.) wordt gebrouwen met natuurlijke ingrediënten en 100 % Belgische hop. Ongepasteuriseerd en ongefilterd natuurbier .  Hergist op de fles. Ingrediënten: water, gerstenmout, gist, zelfgeteelde hop.

Den Triest Kriek

Triest Kriek (5% Vol.) wordt gebrouwen met 100 % natuurlijke ingrediënten. Ongepasteuriseerd en ongefilterd natuurbier met hergisting op de fles. Bier van hoge gisting.