BelgaBrew

BelgaBrew

Yvegem Blond

Yvegem Blond met zijn subtiele mix van zorgvuldig gekozen mouten, hop en fruitige gist laat u genieten van een fluweel zachte smaak en uiterst aangename afdronk.

Goedgekeurd door vzw H.O.P., kondigen we aan dat BelgaBrew ook 100% Belgische hop gebruikt voor Yvegem Blond en hiervoor het gouden hop logo ontvangen heeft.

Yvegem Bruin

Yvegem Bruin met zijn natuurlijke bruine schuimkraag, waar alle gebruikte ingrediënten in dit bier de smaak perfect in balans brengen, zorgen voor een intens genot en zachte afdronk.

Met zijn uitzonderlijk aroma en lekkere smaak, is het de ideale combinatie met een stukje kaas.

Goedgekeurd door vzw H.O.P., kondigen we aan dat BelgaBrew ook 100% Belgische hop gebruikt voor Yvegem Bruin en hiervoor het gouden logo ontvangen heeft.

Yvegem Tripel

Ontdek Yvegem Tripel met zijn gouden kleur, een zachte aromatische smaak en een elegante afdronk. Het is de perfecte combinatie tussen zoetheid en bitterheid. Hemels lekker!

Een onberispelijke smaak en ambachtelijk gebrouwen met passie, zijn de hoofdingrediënten om van Yvegem Tripel te genieten!

Met trots vervaardigd en gebrouwen in België bij Deca Brouwerij NV volgens de oude Belgische traditie. BelgaBrew gebruikt 100% Belgische hop, vandaar het gouden logo uitgereikt door vzw H.O.P.