32 Via dei birrai

32 Via dei birrai

Aan het roer van de brouwerij 32 Via dei Birrai staan drie vrienden. Zij waren de eersten die een certificaat ontvingen over de gegarandeerde herkomstcontrole van al hun gebruikte producten. Ze maken namelijk alleen gebruik van regionale en biologisch geteelde, natuurlijke producten. Brouwerij 32 Via dei Birrai is één van de beste brouwerijen van Italië door hun zorg en gedrevenheid voor de beste kwaliteit. Ver weg van de massaproductie realiseren de drie vrienden hier bier voor de fijnproevers die opzoek zijn naar een nieuwe ontdekking.

32 Audace

Een sterk, gekruid, bovengistend, lichtkleurig bier (8,4% Vol.). Herkenbaar aan de vleugen citrusvruchten, kamille, amandel en perzik.
Smaakt uitstekend bij rijk voedsel, gerookte of hartige gerechten.
 

32 Oppale

Een sterk gehopt bier (5,5% Vol.) van hoge gisting. Lichtkleurig bier met koperkleurig aanzicht. Een boeket van noten, karamel en toffee met kruidachtige sensaties en fruitige vleugen van rijpe ananas. Uitstekende bij vet en rijk voedsel.

Nectar

Het is een typisch honingbier (8% Vol.). Donkere dubbele malt. Beige, compact. Een uitgesproken kastanje-honing smaak. Dit honingbier is beperkt verkrijgbaar aangezien het kastanje-honing bevat die aan het einde van juli wordt gemaakt met kastanje-honing van Monte Grappa. Uitstekend bij zachte rijpe kaas met een sterke geur en smaak, cheesecake, diverse gerookte vleeswaren.

32 Tre + Due

Sterk, lichtkleurig bier met maar 3,2% alcohol. Intens fruitig en kruidachtig met vleugjes van citrusvruchten. De afwerking heeft de frisheid van koriander. Uitstekend bij geurig, vers en/of gekruid voedsel.

32 Nebra

Licht sprankelend bier (8% Vol.) met hoge gisting. Biedt zachte aroma’s van witte bloemen, karamel en een lichte kruidigheid. Delicaat bier met een aanhoudende nasmaak, zeer aangenaam in de mond. Vraagt naar meer. Uitstekend bij elke gelegenheid. Ook uitstekend aansluitend aan het diner.

32 Admiral

Amberkleurig bier (6,3% Vol.) van hoge gisting. Donker, gekarameliseerd bier, met kruidachtige vleugjes en een lichte zuurgraad als gevolg van verbrande karamelmout.
Uitstekend bij wild zoals duif, haas, hert, wild zwijn
 

32 Atra

Bovengistend bruin bier (7,3% Vol.). Beige, compact, met vleugen koffie, chocolade, walnoot, licht zoethout en karamel. Zachte, bittere nasmaak door gebrande gerst. Heerlijk bij peulvruchten en nagerechten zoals chocoladecake, crème brulée en panna-cotta.

32 Curmi

Een wit, compact, fijn tarwebier (5,8% Vol.) met een medium body. Heeft een citroenachtige kleur en kent een boeket van bloemen en aroma’s van exotisch fruit.
Smaakt uitstekend bij rauwe groenten met dip, vis of wit vlees, zachte kazen of luchtige hapjes.